ett hjärta söker

Efter drygt fem år som självvald singel börjar jag sakna närheten, ömheten, värmen, kärleken.

Har hela tiden känt en tomhet, en avsaknad av tvåsamheten, en känsla av att inte vara hel.

I början trodde jag det berodde på ett trasigt hjärta och en törnad själ, men med åren har jag börjat förstå att skälet är ett annat.

Vår bakgrund tecknar, likt ett pussel med oräkneliga bitar, en oskarp bild av vår väg till nuet. Tiden bjuder på ledtrådar till vilka vi är, och kommer att bli. Vad framtiden bringar är dolt i skuggor på väg mot ljus.

Det svåra är att finna dig, du som kan hantera mig, acceptera mina många sidor och älska mig lika mycket som jag älskar henne. Jag är en stark personlighet, mitt sinne rymmer såväl kärlek som hat, jag brinner för mycket och är av en agiterande natur. För den som släpps in bak mina murar finns i mitt hjärta ett hav av värme och kärkek att utforska och näras av.

Ljuset kommer emot oss, vart för det oss i morgon?

Comments are closed.